Företagsevent

En annorlunda typ av företagsevent

Vi på Sjö- och havsguiderna kan erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. Glöm allt vad kickoff och konferens är och vidga era vyer. Vi erbjuder en härlig tur på Mälaren alternativt i Stockholms skärgård med eller utan fiske. Hela turen kan anpassas utifrån era önskemål, från början till slut. När ni bokar fiskeguide ingår:

  • Upphämtning och avlämning vid valfri brygga
  • Mat och dryck*
  • Försäkring
  • Fiskeutrustning
  • Välutbildad fiskeguide.

Kontakt

Boka nästa företagsevent hos oss. Hör av dig på 070-334 13 67 eller fyll i kontaktformuläret som du finner till höger på sidan eller längst ner i mobiltelefoner.

Upplevelser och teambuilding i ett

Vi tar med er på en oförglömlig fisketur där ni får chans att fiska efter gädda, gös, abborre, havsöring och lax. Vår fiskeguide är tillgänglig året om, alla dagar i veckan. På vintern erbjuder vi pimpelturer och ismete när isen är säker. Vill ni hellre njuta av naturen och färden kan vi lägga mer fokus på det. I Stockholms skärgård finns det goda chanser att se både havsörn och säl och väljer ni en tur i Mälaren tar vi med er mellan Mälarens alla slott.

En tur på sjön ger en känsla av frihet och är perfekt för den som vill anordna ett lite annorlunda och spännande företagsevent. Ni får en unik upplevelse tillsammans under en hel dag. Glöm allt vad bowling och femkamp heter och satsa på en upplevelse utöver det vanliga.

*Hos oss kan ni starta dagen med en frukostmacka innan turen. Lunch och middag tillagar vi över öppen eld med antingen traditionell grill eller en Muurikkapanna. På våra fisketurer ingår kaffe med tillbehör, lunch/middag och dryck. Vill ni boka er lunch eller middag på någon av skärgårdskrogarna hjälper vi till med bordsbokning.

 

Boka företagsevent via epost

Du kan även fylla i kontaktformuläret eller ringa oss på 070-334 13 67

Kontakta oss

JanssonsPhone